Keresés
Jelentkezési lap rajzpályázathoz 2018 október
EFOP-1.3.7-17-2017-00205

EFOP-1.3.7-17-2017-00205

„ Mozgáskorlátozottak Balassagyarmati Egyesülete és a rimóci Római Katolikus Egyházközség közösségfejlesztő tevékenységének bővítése a társadalmi kohézió erősítése érdekében ” 

Letöltés PDF formátumban

Boldog Karácsonyt!
Európai uniós támogatásból megvalósuló fejlesztési informáci

Tájékoztató a közlekedőképesség-minősítési rendszer felülviz
M3-as metró: várhatóan megállapodás születik a MEOSZ és a Fő
Tájékoztatás a közlekedési kedvezményeket érinto változásokk
Sorstársi rehabilitációs mentor felhívás
Sortársi Rehabilitációs Mentor program Képzési felhívás mell
Pályázati adatlap sorstársi rehabilitációs mentor programra
Rajzpályázatra beérkezett alkotások
Elnyert pályázatok
EFOP Együtt a közösségekért

Meosz hírek: ParaSzuperSztár

Hírek - 2014-07-20
Meosz hírek: ParaSzuperSztár

ParaSzuperSztár - a fogyatékossággal élő emberek tehetségkutatója

 

54 -en az elődöntőben

A Paraszupersztárra több mint négyszázan jelentkeztek, az előadó-művészeti kategóriákba mintegy 160, az alkotóművészeti kategóriákba 290 nevezés érkezett. A beérkezett bemutatkozó anyagok alapján megtörtént az előszűrés. A szakmai zsűri 54 előadó-művészeti produkciót tartott érettnek a további megmérettetésre, ennyien jutottak tovább az elődöntőbe.

A legtöbben ének (20-an) és hangszeres zene (14-en) kategóriában jutottak tovább, ezt követi a próza- és versmondás (11-en), valamint a tánc (5-en). Színjátszásra mindössze négy nevezés érkezett, innen nincs továbbjutó, az egyéb kategóriából viszont négyen bemutatkozhatnak az elődöntőn. Az előválogatást végző szakmai zsűri tagjai: Bálint Emese színész, énekes, harmonika-művész, Farkas Bálint színész, Gaudy Babette artista- és pantomim művész, képző- és iparművész, Papp János színművész, Pozsgai Zoltán Artisjus-díjas zongoraművész.

A továbbjutók létszámát és lakóhelyük szerinti területi eloszlását figyelembe véve a szervezőbizottság úgy döntött, hogy - a korábban tervezett több területi elődöntő helyett - egy egész napos elődöntőt szervez, amelyre október 2-án Budapesten kerül sor, az Angyalföldi József Attila Művelődési Központban.

Az elődöntősöknek gratulálunk, azoktól pedig, akik most nem jutottak tovább, azt kérjük, ne sikertelenségként éljék ezt meg, hanem ösztönözze őket előadásuk továbbfejlesztésére, hogy egy következő alkalommal már egy érettebb, kidolgozottabb műsorszámmal jelentősebb eredményt érhessenek el.

A versenyzők kiértesítése folyamatban van, a továbbjutók a későbbiekben részletes tájékoztatást fognak kapni az elődöntővel kapcsolatos tudnivalókról.

Az alkotóművészeti kategóriákba beérkező legjobb alkotásokat és a nyerteseket a tehetségkutatót lezáró, december ötödikei országos döntőn mutatjuk be.

Budapest, 2014. július 2.

Üdvözlettel:
A szervezők