Keresés
Jelentkezési lap rajzpályázathoz 2018 október
EFOP-1.3.7-17-2017-00205

EFOP-1.3.7-17-2017-00205

„ Mozgáskorlátozottak Balassagyarmati Egyesülete és a rimóci Római Katolikus Egyházközség közösségfejlesztő tevékenységének bővítése a társadalmi kohézió erősítése érdekében ” 

Letöltés PDF formátumban

Boldog Karácsonyt!
Európai uniós támogatásból megvalósuló fejlesztési informáci

Tájékoztató a közlekedőképesség-minősítési rendszer felülviz
M3-as metró: várhatóan megállapodás születik a MEOSZ és a Fő
Tájékoztatás a közlekedési kedvezményeket érinto változásokk
Sorstársi rehabilitációs mentor felhívás
Sortársi Rehabilitációs Mentor program Képzési felhívás mell
Pályázati adatlap sorstársi rehabilitációs mentor programra
Rajzpályázatra beérkezett alkotások
Elnyert pályázatok
EFOP Együtt a közösségekért

Adó 1%

Tisztelt Asszonyom, Uram!

Az 1996. évi CXXVI. törvény és személyi jövedelemadóról szóló törvény lehetővé testi, hogy Ön 2010. évi jövedelme után befizetendő adójának 1%-át
az Ön által kiválasztott és a törvényben leírt feltételeknek megfelelő társadalmi szervezetnek, egyesületnek ajánlja fel.

A mi egyesületünk megfelel a törvény 4.§-ban felsorolt feltéteknek, mert egészségkárosodott, fogyatékos emberek segítése a célja. Működési költségeinket tagdíjakból, állami támogatásból, adományokból, pályázati összegekből is csak nehezen tudjuk előteremteni. Ezért tisztelettel arra kérjük Önt, ajánlja fel személyi jövedelem adójának 1%-át egyesületünk javára, és így segítse egyesületi tagjaink érdekében végzett munkánkat.

Ha Ön nem fizet személyi jövedelemadót, akkor kérjük, győzze meg hozzátartozóját, ismerősét, hogy Ő ajánlja fel adója 1%-át közhasznú célokra.

  • Mit kell tennie, hogy támogató szándéka megvalósuljon?
  • Töltse le a „RENDELKEZŐ NYILATKOZAT” dokumentumot innen, majd tegye borítékba, a borítékra írja rá saját nevét, lakcímét és adóazonosító jelét.
  • Mi a teendő a borítékkal?
  • Ha az Ön adóbevallását munkáltatója készíti el, akkor ezt a borítékot adja át munkáltatójának, aki az adóbevallásával együtt továbbítja az APEH-hoz. Ha az adóbevallását Ön saját maga készíti el, akkor ehhez a dokumentumhoz csatolja ezt a borítékot.

Fáradozását és támogatását nagy tisztelettel köszönöm az egyesületünk tagsága, társadalmi munkásai és tisztségviselői nevében.

 

Juhászné Kovács Judit

az egyesület elnöke.

2013-ban felhasznált SZJA

Egyszerűsített közhasznúsági beszámoló

A kettős könywitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsítettb eszámolója és közhasznúsági melléklete