Keresés
Tájékoztató a közlekedőképesség-minősítési rendszer felülviz
M3-as metró: várhatóan megállapodás születik a MEOSZ és a Fő
Tájékoztatás a közlekedési kedvezményeket érinto változásokk
Európai uniós támogatásból megvalósuló fejlesztési informáci

Meosz hírek: MEOSZ Szolidaritási Alap

Hírek - 2012-03-06
Meosz hírek: MEOSZ Szolidaritási Alap

A MEOSZ létrehozta a mozgáskorlátozottakat negatívan érintő jogszabályok elleni bírósági, alkotmánybírósági, strasbourgi emberi jogi bírósági eljárások előkészítésével és folytatásával kapcsolatban felmerülő költségek finanszírozására azt a szolidaritási számlát, amely lehetővé teszi, hogy e célra bárki pénzt adományozzon.

A számlaszám: 11703006-20071790
Számla elevezése: MEOSZ Szolidaritási Alap

A döntés erkölcsi hátteréről itt olvashat.

Szövetségünk Elnöksége határozata alapján létrehoztuk a MEOSZ Szolidaritási Alapját, és megnyitottuk az elkülönített számlaszámát. Erre várjuk mindazoknak a támogatását, akik egyetértenek Szövetségünk érdekvédelmi tevékenységével, és az erkölcsi támogatásuk mellett anyagilag is tudják és akarják azt segíteni.

Úgy gondoljuk, nem adjuk meg azt a lehetőséget a "csaló rokkantnyugdíjasok" álságos propagátorainak, hogy azzal a váddal illessék tisztességes törekvéseinket, hogy az "állami intézkedések ellen állami forrásokból" szervezkedünk. Célunk a mozgáskorlátozottakat megillető emberi és társadalmi jogok kivívása, az elvett jogok visszaszerzése.

A számlára befizetett összegeket az elkövetkező időszakban folytatott bírósági, alkotmánybírósági, a strasbourgi emberi jogi bírósági eljárások előkészítésével és folytatásával kapcsolatban felmerülő költségeink finanszírozására kívánjuk felhasználni.

A Szolidaritási Alap állásáról, annak felhasználásáról a www.meosz.hu honlapon folyamatosan tájékoztatást adunk.

Támogatásukat köszönjük.

A számlaszám: 11703006-20071790
Számla elevezése: MEOSZ Szolidaritási Alap