Keresés
Tájékoztató a közlekedőképesség-minősítési rendszer felülviz
M3-as metró: várhatóan megállapodás születik a MEOSZ és a Fő
Tájékoztatás a közlekedési kedvezményeket érinto változásokk
Sorstársi rehabilitációs mentor felhívás
Sortársi Rehabilitációs Mentor program Képzési felhívás mell
Pályázati adatlap sorstársi rehabilitációs mentor programra
Rajzpályázatra beérkezett alkotások
Elnyert pályázatok
Európai uniós támogatásból megvalósuló fejlesztési informáci

Adó 1%

Tisztelt Asszonyom, Uram!

Az 1996. évi CXXVI. törvény és személyi jövedelemadóról szóló törvény lehetővé testi, hogy Ön 2010. évi jövedelme után befizetendő adójának 1%-át
az Ön által kiválasztott és a törvényben leírt feltételeknek megfelelő társadalmi szervezetnek, egyesületnek ajánlja fel.

A mi egyesületünk megfelel a törvény 4.§-ban felsorolt feltéteknek, mert egészségkárosodott, fogyatékos emberek segítése a célja. Működési költségeinket tagdíjakból, állami támogatásból, adományokból, pályázati összegekből is csak nehezen tudjuk előteremteni. Ezért tisztelettel arra kérjük Önt, ajánlja fel személyi jövedelem adójának 1%-át egyesületünk javára, és így segítse egyesületi tagjaink érdekében végzett munkánkat.

Ha Ön nem fizet személyi jövedelemadót, akkor kérjük, győzze meg hozzátartozóját, ismerősét, hogy Ő ajánlja fel adója 1%-át közhasznú célokra.

  • Mit kell tennie, hogy támogató szándéka megvalósuljon?
  • Töltse le a „RENDELKEZŐ NYILATKOZAT” dokumentumot innen, majd tegye borítékba, a borítékra írja rá saját nevét, lakcímét és adóazonosító jelét.
  • Mi a teendő a borítékkal?
  • Ha az Ön adóbevallását munkáltatója készíti el, akkor ezt a borítékot adja át munkáltatójának, aki az adóbevallásával együtt továbbítja az APEH-hoz. Ha az adóbevallását Ön saját maga készíti el, akkor ehhez a dokumentumhoz csatolja ezt a borítékot.

Fáradozását és támogatását nagy tisztelettel köszönöm az egyesületünk tagsága, társadalmi munkásai és tisztségviselői nevében.

 

Juhászné Kovács Judit

az egyesület elnöke.

2013-ban felhasznált SZJA

Egyszerűsített közhasznúsági beszámoló

A kettős könywitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsítettb eszámolója és közhasznúsági melléklete